Boerenkaas is een ambachtelijke kaas die generaties lang wordt overgedragen. De kazen worden gemaakt van verse melk en hebben een streek gebonden smaak.
Rijk
Geen eenheidsproduct door verschillen in voer, gras en receptuur.
Krachtig
Verse melk van eigen land met de eigenschappen van het land.
Uniek
Ondersteund de natuurlijke flora en founa.
De kaassoorten van De Annahoeve
Jonge Kaas
Jonge kaas is een kaas die 6 tot 8 weken de tijd heeft gekregen om te rijpen. Dit korte rijpingsproces zorgt ervoor dat jonge kaas erg smeuïg is en een zachte en romige smaak heeft.Jonge Belegen kaas
Jong belegen kaas is lekker zacht en romig van smaak. Heerlijke Hollands, 8 tot 10 weken natuurlijk gerijpt.Belegen Kaas
Belegen kaas heeft een rijpingstijd van 16 tot 18 weken. Hierdoor is de smaak sterker dan die van jonge en jong belegen kaas.Extra Belegen Kaas
Extra belegen kaas heeft een rijpingstijd van 7 tot 8 maanden. In die tijd heeft de kaas een lekkere pikante smaak ontwikkeld zonder zijn natuurlijke romigheid te verliezen.Leidse Boeren Kaas met Sleutels 30+
Deze kaas onderscheidt zich door toevoeging van komijn, een laag vetgehalte (30+) en de rode kleur van de korst.Kruidenkaas
Komijnekaas biedt een heerlijk subtiele smaak, gecombineerd met komijn en is romig van karakter en mild van smaak.Graskaas
Graskaas gemaakt van melk van koeien die na de winter voor het eerst de wei ingaan. Doordat ze in het voorjaar weer voor het eerst vers gras eten, geeft dit een heerlijk volle en romige smaak aan de kaas die liefhebbers een ware traktatie vinden.Oude Kaas
Oude kaas heeft een rijpingstijd van minimaal 12 maanden. Elk soort kaas heeft zijn eigen rijpingstijd, die zorgt ervoor dat de kaas zijn smaak ontwikkelt.Bij de kaasboerderij van de broers Jos en Ronald van der Plas draait het niet alleen om kaas maken; het is een persoonlijke ervaring van begin tot eind. Hier gaat het om meer dan alleen het product - het gaat om de verbinding met de klant. Bij een bezoek aan hun boerderij bent u niet slechts een toeschouwer; u bent een deelnemer, een proever. Jos en Ingrid staan klaar om u persoonlijk te begeleiden bij het vinden van de perfecte kaas die past bij uw smaak en voorkeuren. Ze begrijpen dat elke klant uniek is, en ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat u altijd vertrekt met een stuk kaas waarvan u zult genieten, en dat u graag terug zult komen voor meer.
- Boter per halve pond
- Scharreleieren
- Honing
- Jam
- Kruidenwijn
- Limonade
- Brabantsgenot
- Honingkruidenwijn
- Diverse kadopaketten